Restorani i barovi

Smješteni u prizemlju hotela, restoran i aperitiv bar nude savremenu kuhinju i modernu verziju poznatih, omiljenih jela, uz listu pažljivo odabranih vina i ručno pravljenih koktela.

Naši meniji bazirani su na sezonskim sastojcima nabavljenim od domaćih poljoprivrednika i HACCAP sertifikovanih proizvođača. Šef kuhinje je za vas pripremio raznovrsna jela kako domaće tako i internacionalne kuhinje, dok se neka od jela pripremaju direktno pred gostima, u našoj otvorenoj kuhinji.

Restoran je idealan za poslovni ručak, različite proslave ili pak privatne sastanke.

Carte
Terasa (otvorena tokom sezone)
Hotel Budva je vlasnik jedne od najljepših terasa u čitavom gradu, koja je smještena na glavnom gradskom šetalištu. Svako želi da bude dio ove sjajne lokacije.

Popločan bijelim kamenom, sa cvijetom jasmina, Terasa je savršeno mjesto da započnetedan uz prijatni miris prve jutarnje kafe, ili da isti završite uz čašu Crnogorskog vina i romantičnu muziku.
Bar na bazenu

Veliki bazen je otvoren svakodnevno tokom ljetnjih mjeseci i opremljen je ležaljkama i suncobranima.

Moderni bar u sklopu bazena nudi nevjerovatna osvježenja, voće na ledu, širok izbor svježih sokova i raznovrsnih koktela, u kombinaciji sa laganom hranom.

Naš izbor muzike pažljivo odabran za svaki dio dana zadovoljiće sve goste.

Aperitiv Bar
Nećete naći bolje mjesto od našeg aperitiv bara na kom biste popili svoje omiljeno piće, uživali u malim, ekstravagantnim zalogajima dok gledate aktuelne vijesti na vašem omiljenom kanalu ili čitate lokalnu ili međunarodnu štampu.
Restoranska usluga u sobi

Možete pronaći selekciju različitih poslastica u vašem minibaru.

Room service meni u svojoj ponudi ima lagane obroke u kojima možete uživati dok čitate knjigu ili štampu ili odmarate na terasi, opuštajući se uz zvuke mora.

Za sve vrste zahtjeva Ili rezervacija, molimo vas da se obratite upitom na sledeću adresu:

NEW RESTAURANT
Restoran "BA"

U sklopu hotela, na glavnom budvanskom šetalištu je smješten Restoran "BA".

Prihvatljive cijene, HACCP standard, najkvalitetnije pice u gradu, kao i raznolikost ponudejela sa roštilja, burgera, vegetarujanskih jela su garant da će svaki posjetilac pronaći bašono što voli da jede.

Foto Galerija
Ostali Sadržaji
Special
Kongresni Centar
Kongresni Centar koji vam pruža mnoštvo mogućnosti
SAZNAJTE VIŠE
Special
Spa i Wellness
Ovo je vaša zona uživanja
SAZNAJTE VIŠE