Spa i Wellness

U našem Wellness centru se spajaju tišina, energija, ljepota i vitalnost.Naše profesionalno osoblje i veličanstveno okruženje pružiće vam prijatno SPA iskustvo. Tretmani koje nudimo osvježiće vaše tijelo i dušu.

Rado ćemo vas ugostiti i preporučiti naše objekte i usluge počev od saune, sale za vježbu, kozmetičkih tretmana, različitih vrsta masaža, podmlađivanja tijela i lica, manikira, pedikira, depilacije. Rezervišite svoj tretman na recepciji hotela ili na recepciji spa centra na drugom spratu.

Spa cjenovnik
Bazen

Veliki bazen je otvoren svakodnevno tokom ljetnjih mjeseci i opremljen ležaljkama i suncobranima. Moderni bar u sklopu bazena nudi nevjerovatna osvježenja, voće na ledu, širok izbor svježe cijeđenih sokova i raznovrsnih koktela, u kombinaciji sa laganom hranom.

Naš izbor muzike pažljivo odabran za svaki dio dana zadovoljiće sve goste.Bazen je savršeno mjesto za organizovanje prijema, koktela, privatnih rođendanskih večeri ili najromantičnijih privatnih večera za dvoje uz svjetla svijeća. Šta god ste zamislili, pomoći ćemo vam da svaki detalj dovedete do savršenstva.

Ostali Sadržaji
Special
Kongresni Centar
Kongresni Centar koji vam pruža mnoštvo mogućnosti
SAZNAJte VIŠE
Special
Restoran i Barovi
Idealno za velike događaje i privatne sastanke
SAZNAJte VIŠE